Etter å ha signert med Britiske Best Before Records under by:Larm i 2011 har 22 stort sett turnert verden rundt. De har bl.a. besøkt Japan, turnert Europa med Guano Apes for 5.000 pers hver kveld i en måned, og tilbrakt ukesvis på den engelske landeveien.

22 har blitt rost opp i skyene i Britisk presse, de fikk tittelen “Best New Band” i Kerrang i november, og forrige høst utropte Rocksound dem til Band of the Week. I januar spilte de som et av få norske band på den Nederlandske bransjefestivalen Eurosonic, og da albumet FLUX nylig ble utgitt i England var det til stående ovasjoner fra britisk musikkpresse.

22 har kun spilt noen få ekslusive konserter i Norge etter at Lydverket trillet terningkast 6 for deres opptreden på Pstereofestivalen i 2011 (http://www.nrk.no/lydverket/fanspastisk-futuristisk/). Konserten på Betong blir den eneste bandet gjør i Norge i høst! På forrige konsert på Parkteatret var det smekkfullt, så vi anbefaler at du kjøper deg billett tidlig!

Krast
Krast leverer alternativ rock med et unikt uttrykk og en ærlig tilstedeværelse på scena som underbygges av norske tekster.
https://www.facebook.com/krastband
http://www.nrk.no/urort/Artist/Krast/default.aspx

Dørene åpner kl. 20:00
CC: 150,-/100,- (medlem)
ID: 18 år

Billetter kjøpes i billettluken på Chateau Neuf

Bli medlem av Det Norske Studentersamfund – billigere mat og drikke – billigere konserter og arrangement: BLI MEDLEM!