Vi gleder oss stort til Bendik står på Klubbscenen!

Bendik er et møte mellom pop og ambiens, varm melankoli og iskald støy. En hemmelig verden under et tre, oppå et fjell eller inni ditt hode, hvor snurrige maskiner og forrykende natur går hånd i hånd. Det er sterke kontraster i Bendiks univers. Det er en jente med en gutts navn. De er få, men låter som et orkester. Det er såre tekster som møter faste hjerteslag.
Norsk P3 kalte dem i desember for et av de mest spennende musikknavnene for 2013. ”De rører nok mange med sin genuine nærhet i tekstene, og reisen fra en rolig start til en eksplosjon av lyd som låtene deres byr på.” – NRK P3.

Bendik slapp debutalbumet «Drømmen Gjør Meg Ingenting» høsten 2012 via Riot Factory, et album som fikk svært gode anmeldelser og endte på flere lister over årets beste album. Tidligere samme år kom det en ekslusiv 7″ gatefold vinyl.

Bendik har de siste årene overbevist mange med deres konserter. Harde trommer, tunge synther, vrengte gitarer, enorme vokalharmonier og tekster sunget på norsk. Bendik blant de mest lovende nordiske bandene i tiden som kommer. Bandet er i sommer på turne til noen av de større festivalene som Roskilde, Hovefestivalen og Slottsfjell m.m. Vær heldig å få med deg en mer intimkonsert på den velegnete Klubbscenen denne fredagen i oktober!

Facebook
Urørt
Up Front Artist
Riot Factory

Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund på
https://studentersamfundet.no/bli-medlem/