South of Heaven & Til Dovre Faller presenterer:

PORTRAIT (S)
Support: Flight
Dato: 18/9-14
Sted: Betong, Studentersamfundet Chateau Neuf
Billetter: 150 (medl.) / 175 (ikke-medl.) + bill.avg.
www.studentersamfundet.no

 

 

Liker du King Diamond og Mercyful Fate? Liker du energisk heavy metal som høres ut som om den kunne vært spilt inn på 80-tallet, men som allikevel høres frisk og relevant ut? Da har vi en konsertanbefaling å komme med!

Det svenske heavy metal-bandet PORTRAIT har tatt den hardrock-elskende verden med storm, og er nå aktuelle med sitt tredje album Crossroads. 

Bandet ble startet i 2006, og ga ut sitt selvtitulerte debutalbum på Iron Kodex Records i 2008 til strålende anmeldelser. Bandet byttet vokalist kort tid etter denne utgivelsen, og med nytt blod i rekkene turnerte Portrait rundt i Europa før de gikk i gang med innspillingen av oppfølgeren Crimen Laesae Majestatis Divinae. Det harde arbeidet ble belønnet med gode tilbakemeldinger i pressen, blant annet en andreplass på topplisten i anerkjente Rock Hard Magazine. Albumet ble fulgt opp med spillejobber på festivaler som Bang Your Head, Headbangers Open Air, Rock Hard Festival og Hammer Open Air i Finland. Bandet dro også på turné som support for Evile.

FLIGHT spiller heavy metal i samme gate som Saxon, Judas Priest og Jaguar, og består av folk fra band som Condor, Mabuse, Mion’s Hill og Purple Hill Witch. Bandet har tidligere spilt support for In Solitude, og også spilt på fjorårets Til Dovre Faller.

Sjekk ut Portrait på følgende sider:

Facebook: https://www.facebook.com/portraitsweden
Spotify: Portrait – Crossroads
Youtube: Portrait – In Time: https://www.youtube.com/watch?v=mPaNoKCr8zQ

 

 

Sjekk ut Flight på følgende sider:

Facebook: https://www.facebook.com/heavyflight 
Youtube: Flight – Don’t Lose It (live): https://www.youtube.com/watch?v=hTyavsHK0To