Dørene åpner 20:00. Konsertstart: 21:00.

Det er gratis for medlemmer av Det norske studentersamfund, og for internasjonale studenter!

It’s free entrance for members of Det norske studentersamfund and international students!

CC: 200,-(ikke-medlem)/ 0,- (medlem/internasjonale studenter) Billetter kjøpes i glassbaren på Chateau neuf.

Er du gira på å danse deg vei inn i studiestart? Denne kvelden må du ikke gå glipp av! Da skal nemlig Arif spille på Betong!

Oppmerksomheten rundt Phil T. Rich startet på alvor etter debututgivelsen – ”Kom, så, tok færdiih”. Med sitt unike vokabular og fremførelse av det norske språket, er den kompromissløse utgivelsen både leken og innovativ for sin sjanger – utgitt av B.A.W.S Entertainment, er Phil både grunnlegger og artist i det kreative kollektivet startet opp i 2009.

Med imponerende live-shows og eget ”B.A.W.S”-band har den kritikerroste EPen banet vei for en platekontrakt med EMI Music i starten av 2013.

Kort tid etter lansering ble Phil kåret til Ukas Urørt, der han i etterkant vant landets mest prestisjefulle musikk-konkurranse for nye artister; Årets Urørt.

Siden den tid har hip hop/rap-artisten vokst fra -og føler seg ferdig med artistnavnet Phil T Rich, og har gått tilbake til sitt egentlige navn.

Syv spor. Syv følelser:

Han har gitt ut albumet Aldri & Alltid, som inneholder syv låter som skildrer følelser han har gått gjennom. Produsentene Axxe og Tailors står bak produksjonen.

– Aldri og alltid er to ord jeg har sagt både til meg selv og til mennesker jeg har vært glad i – en gang for mye eller for lite. På godt og vondt, forklarer Arif om albumtittelen.

Artisten ble etter kåringen av Årets Urørt, og By:larm-opptreden, omtalt som en ”ny stjerne” av de største mediene i Norge (VG, P3, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten).

Med dette, og mange andre meritter som; National Cypher, Egen t-skjortekolleksjon med Varnergruppen og kollektivet B.A.W.S, spilling på Hove, Pop-salongen, warmups for internasjonale artister, tv-besøk hos Ettermiddagen, radioomtaler, gjesteroller i ”Helt Perfekt (med Thomas Giertsen)” og Tv2’s program ”Norge”, er den ambisiøse artistens tilstedeværelse ettertraktet i det norske underholdningslandskapet.

Arif – Vekk meg opp: https://www.youtube.com/watch?v=8254SrlkuLQ

Hjemmeside: http://aldrialltid.no/
Instagram: http://instagram.com/riflabangbang

Dette blir en kveld for dansing! Dj b0ka varmer opp, og vil etterhvert også spille et dj-sett:

b0ka leverer «Instant Tropicana» og gode vibber med sin dansbar live klubbmusikk. Med en mengde instrumenter improviserer de, sjonglerer sjangre, og lager liv og røre med liveshowet sitt, som i følge GAFFA er «veldig imponerende». De har i tillegg til et knippe festivaler spilt en lang rekke klubbkonserter i Oslo og Bergen, samt varmet opp for blant andre CLMD, Lemaitre, Proviant Audio og Chad Valley.
To av medlemmene spiller også fast med Razika, og er involvert i en rekke jazzprosjekter.
Forvent en blanding av disco, funk og house. Perfekt klubbact som gjerne er litt mer tilgjengelig for folk flest.

Sjekk ut dette liveklippet av låta Sugar : http://youtu.be/5skfJs75tw4 og
Pretha Ma: https://www.youtube.com/watch?v=p5pAX1WTHbc

Om du vil at billetten skal bli billigst mulig kan du kjøpe medlemskap i Det Norske Studentersamfund her: https://studentersamfundet.no/bli-medlem/