Kjøp billetter her: http://www.billettservice.no/event/house-by-the-lake-supp-tba-billetter/437429

CC: 100,-/75,- (ikke-medlem/medlem)

Vet du hva som skjer den 28. november? Det er House by the Lake sin releasekonsert på Betong!

House by the Lake fra Bergen har gjort seg bemerket med sine vakre melodilinjer og harmonier. Med tradisjonell amerikansk og britisk folk som inspirasjon har de begeistret publikum med indiefolken sin. Om du ikke har sett dem live, har de blitt spilt flittig på norske og amerikanske radiokanaler. P1 og P3 (Lydverket) har gitt en god første smakebit med singelen ”Redwood”. Nå er bandet klar til å gi ut debutalbumet ”Woodlands” på Apollon Records den 27. Oktober.

House by the Lake ble startet av Sondre Strandskog Arnesen i 2009 som et studioprosjekt hvor han ga ut to singler på plateselskapet Huslyd Records. ”Dark Horse” som var den siste singelen, fikk mye oppmerksomhet på både norske og amerikanske radiokanaler, samt internasjonale blogger. Vinteren 2013 utvidet de seg til å bli et fullt band. Nå består de av Sondre Strandskog Arnesen (vokal, gitar), Jarle Håland (trommer, perkusjon), Jørgen Stangeland Bach (bass), Mats Halvorsen (gitar, pedal steel, keys, vokal) og Annette Kathinka Servan (keys, vokal).

Nå legger bandet ut på turné som de sparker i gang 17. oktober på Hulen.

Teodor Kristoffersen

Blues møter folk i Teodor Kristoffersens særegne låtskriverkvern og da blir det til noe helt spesielt. Det høres ut som om Tim Buckley, John Martyn og Nick Drake møttes på en pub for å skrive låter sammen – en artist du garantert vil høre mer fra i fremtiden!»