BITS BETWEEN

Bits Between kan best beskrives som et hardcoreband med inspirasjon fra den amerikanske hardcorescenen, old school california punk/rock og 80-talls trashmetal. Bandet har spilt sammen i mange år, men startet først å spille live i januar 2012 rundt samme tid som debutplata «Chosen Death» kom ut. Dette albumet har blitt rost opp i skyene av blant annet Pyro og Eternal Terror.
Omtale i Pyro
Omtale i Eternal Terror

Totto Mjelde sa om Låta «Hell to pay»:
«Selv om låta «Hell To Pay» er knallhard, inneholder den også melodiske kvaliteter som gjør at Bits Between kan nå ut til et bredere publikum»

Siden begynnelsen av 2012 har Bits Between rukket å spille mange konserter, blant annet oppvarmingsgigger for «Social Suicide», «Torch» og «Blood Command». For ikke å nevne By:Larm og Urørtfinalen! Bits Between er et liveband som leverer hver gang, og for å sitere Marit Larsen på urørtfinalen «De spilte fletta av meg!».
Bits Between på Facebook
Bitsbeween på Urørt

OSLO FAENSKAP

Oslo faenskap leverer frisk, tung og brutal metalcore. Melodiske riff og blytunge breakdowns som får deg til å headbange enten du er på konsert eller sitter i sofaen hjemme. Med et Live-show som får deg til å sitte igjen med bakoversveis og en nakkestøtte. Oslo Faenskap trekker inn alt fra Black-metal, metalcore og trash-metal og med «attituden» til ett hardcore band.

Debutplata ble spillt inn i sommeren 2012 i privatstudioet til Anders Odden (Satyricon, DMTMC, Apoptygma Berzerk og Cadaver) og er en sterk miks av all musikksmaken til ungdommene presset inn i en sjanger.
De har spillt rundt landet med band som Kvelertak, Satyricon og Mayhem. Bandet har fått mye lovende ord fra både aviser og den norske musikkbransjen til tross for sin lave gjennomsnittsalder på 18 år.
Oslo Faenskap på Facebook
Oslo Faenskap på Urørt

EXPLODING HEAD SYNDROME

De siste årene har EHS turnert rundt i Norge, og spilt i bla. Stavanger, Trondheim, Lillehammer, Tønsberg. De har nylig spilt med Blood Command på deres Norges turne. De er kjent for sine energiske konserter med høy rifføring. Bandet beskriver sounden sin som sinnapunk med rot i frustrasjon og kaos.

Våren 2011 gikk bandet i studio for å spille inn debutskiva. Resultatet ble en 7- spors EP som ble gitt ut på Ampmandens Records i november 2011. I mai 2013 drar EHS tilbake i studio for å spille inn sin første full-lengder med plateslipp på sensommeren.

«Jeg må si at jeg er litt «Blown away» fordi punk/hardcore/metal, som disse gutta spiller, er kanskje en av de vanskeligste sjangerene å fange interesse fra anmelderne. Men EHS skiller seg klart ut i havet av noiceband. Men hva er det som gjør dem spesielle? Jeg tror de har hentet det beste fra alle tre sjangeren».

-Jitse Jonathan Buitinik, Musikktrend.

Exploding Head Syndrome på Facebook
Exploding Head Syndrome på Urørt

Billetter kjøpes i billettluken på Chateau Neuf
Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund HER