Blastphemy Production er stolt av å kunne presentere tre av de sinteste, mørkeste og mest brutale bandene fra den norske undergrund! For første gang, etter 14 år skal Blood Red Throne turnere vårt langstrakte land. Med seg på veien har de Hellish Outcast og Vithr fra Bergen! Du finner neppe en bedre måte å ønske den kalde vinter velkommen enn en konsert med disse bandene på scenen!

Blood Red Throne
Død (Zero Zonic, x-Satyricon) og Tchort (Carpathian Forest, x-Emperor) startet Blood Red Throne i sin hjemby Kristiansand i 1998. Siden da har bandet gitt ut 6 album og 2 Eper, og blir ofte sammenlignet med storheter i sjangeren som Death, Deicide og Cannibal Corpse. Blood Red Throne har turnert siden 1998 i halve verden med band som Dimmu Borgir, Divine Heresy, Grave og Suffocation og siste opptreden fant sted på Hellfest ´12 i Frankrike for 10 000 mennesker. Selv etter fjordårets lineup skifte har Blood Red Throne bevist at de fortsatt er Norges konger på deathmetal scenen. Med strålende anmeldelser, bla. 8/10 i Metal Hammer UK er BRT i flammer og leverer forrykende liveshows hver gang!

http://www.facebook.com/BloodRedThroneOfficial
http://www.myspace.com/bloodredthrone666

Hellish Outcast
Hellish Outcast må være ett av landets mest hissige band! Kanskje siden bandet startet opp i 2001 og ikke slapp sin debut plate før i år. Dette har tydelig resultert i en brennende ondskap som kun kan komme frem gjennom Hellish Outcasts sin briljerende Death/trash. Siste året har det vært alt annet enn stille rundt H.O. Med en overlegen konsert på Bloodstock (UK) 2011 var veien malt rød for bandet. Du kan ikke åpne mange metal magasiner uten å se de sinte Bergenserne på trykk og Metal Hammer Norge gjorde nylig en dobbelt side med gutta ang deres debut skive «Your God Will Bleed» og deres gig på Inferno Festivalen 2012. Stammen av bandet er gitarist Martin Legreid (66Crusher), bassist Mads Mowinckel (BREED) og trommis Mads Lilletvedt (Solstorm, ex-Byfrost). Etter vokalist Sjalg Otto Unnison (Leadsledge) forlot bandet i 2011, rekrutterte de like gjerne Thebon (Keep of Kalessin) som ny frontmann. I 2008 var de med på Terrorizer Magazine sin «unsigned rising stars» skive og nå med kontrakten signer hos Transcend Records er Hellish Outcast klare for å vise hva de har sittet inne med i alle år!
http://www.facebook.com/HELLISHOUTCAST
http://www.myspace.com/hellishoutcast
VIðR
Vithr (eller «Viðr» som betyr tre på gammelnorsk) er et svartmetall band fra Bergen med sterke røtter i hedensk skikk og tro, som har et budskap om en svunnen tid da naturen var noe man fryktet og æret. Musikalsk har Vithr begge støvlene godt plantet i den Norske svartmetall tradisjonen, dog med sin egen vri på sjangeren da de inkorporerer elementer som gir en særegen norrøn atmosfære. På Vithrs debutplate, Hedensk skikk og tro blir deres teft for gode låter forsterket av en skarp og kraftfull produksjon som låter både tradisjonelt og friskt på samme tid, her vises frem Norsk svartmetall fra 2012 på sitt beste. Opprinnelig startet av Kuldegys i 2008, bandet har senere innlemmet medlemmer fra KRAKOW, (X) ARVAS, BEINKJØR og AMONG GODS. Vithr har iløpet av en kort men intens periode produsert sitt debutalbum i samarbeid med Bjørnar Nilsen fra VULTURE INDUSTRIES, BLACK HOLE GENERATOR, spilt på INFERNOFESTIVALEN og varmet opp for spellemanns nominerte TAAKE.
http://www.facebook.com/Vithrbergen
http://listn.to/Vithr
http://www.myspace.com/vithr
Billetter selges i billettluken på Chateau Neuf eller på billettservice: http://www.billettservice.no/event/brutalitarian-tour-2012-blood-red-throne-hellish-outcast–vithr-billetter/374705
Dørene åpner kl. 20:00
CC: 200,-/140,- (medlem)
ID: 18
Scene: Betong