EYE EMMA JEDI

Det norsk-britiske indiebandet Eye Emma Jedi gjorde et kjempeinntrykk på musikk-Norge da de spilte sine første konserter for omtrent to år siden. Det fem mann sterke ensemblet tok både Malakoff Rockfestival og Øyafestivalen 2011 med storm under sine to første livekonserter noen sinne, og har blant annet spilt over 50 konserter rundt om Norge og Europa bare innen deres første år på turne!

Denne våren spiller de på Betong i forbindelse med Det Norske Studentersamfundets Star Wars-fest! Da de spilte under by:Larm i Oslo i fjor, leverte de, ifølge Musikknyheter.no, en humørfylt og kreativ konsert, med «en ren spilleglede og dyktighet», og det er all grunn til å glede seg til de vender tilbake (Return of the Jedi).

I år tok Alex og Andrew fra bandet med seg alt utstyr og dro av gårde i en bil til Spania hvor de tilbrakte 100 dager i studio utenfor den lille landsbyen Monda, og produserte det etterlengtede debutalbummet som slippes innen 2013.

Stilen til Eye Emma Jedi beskrives som progresiv indierock, med en blanding av usannsynlig fengende gitarriff og solide popmelodier. Og Eye Emma Jedi er uten tvil et glimrende liveband. Kraften er sannelig sterk i disse guttene, og publikum får alltid levert et fyrverkeri av en konsert når de står på scenen.

COSMIC DELAY

Kveldens supportband er Cosmic Delay, som spiller en slags blanding av alternativ rock og indiepop – noen har beskrevet det som Twin Peaks-pop. Cosmic Delay skiller seg ut i det norske musikklandskapet, der de uredd utforsker følelser som spenner fra behersket til desperat, og fra sober til hjemsøkt.

Cosmic Delay vil gjennom sitt inkluderende og intime sinnelag forsøke å lokke deg inn i sitt forførende univers. Dette forsterkes ytterligere live, med konserter preget av en intens, varm og personlig stemning.
http://www.cosmicdelay.com/

Inkludert i samme billett:
– Star Wars episode IV-VI
– Star Wars-panel med bl.a. Brita Møystad.

Se mer om Star Wars-fest og maraton her!

Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund på
https://studentersamfundet.no/bli-medlem/