Fasit
Fasit er i vinden om dagen! De har vært listet på P3 i mange uker, og er for tiden på listen over de mest spilte låtene på kanalen. Nå gleder de seg til å spille og spre god energi på klubbscener og festivaler rundt i landet.

Oppløftende poppunk + presis rock – noe du har hørt før = Fasit

Fasit spilte nylig på by:Larm og de var også en av de tre finalistene i Årets Urørt. Bandet kan beskrives som et friskt pop/rock/punkband fra Bergen, og er signerte på Yngve Andersens Loyal Blood Records. Spellemannsnominerte Andersen har produsert både EPen «I Am Alive», som ble sluppet i vår, og «Don`t Worry, You Can Have Mine», som ble sluppet med et brak i oktober. Den nye EPen ble spilt inn i legendariske Outhouse Studios (Architects, Lower than Atlantis, You Me at Six).
Fasit ble Ukas Urørt på våren i 2015 med den fengende låten «I Am Alive», og ble plukket ut til å spille på Urørtscenen på Slottsfjell samme sommer. P3 kalte konserten en «Perfekt konsert med internasjonal schwung» og de har også uttalt om bandet at «Overgangen fra metal til rock har gitt Bergenskvintetten mange ben å stå på og særpreg nok til å kunne bli en av våre neste store musikalske eksporter»
I november fikk de feature i amerikanske Nordic Spotlight, som sa at de gledet seg til å følge med bandet videre.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4biPnyJWMDT9z70AyUGGnM

Himmelhøyt
Himmelhøyt har utviklet et mer enn stødig låtrepertoar og liveshow etter hvert som konsert-pondusen har vokst seg til. Med en lang liste konserter under barten, singelutgivelse på eget label og hos Diamond Club, samt oppvarming for blant annet Skambankt og Sondre Justad, har Himmelhøyt vist at de er kommet for å bli! Og det digger vi!

Både deres forrige singel ”Fritt fall” og den rykende ferske «Skrubbsår» hører du med jevne mellomrom på P1 sine radiokanaler, og om vi skal tro ryktene vanker det flere singler i 2016! Dette er rock på norsk, og bandet leverer stemning og energi fra start til slutt!  

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/4YhXKCsEPhPNic4WVGnxCa

ID: 18 år / medlemsbevis må fremvises for medlemsbillett