Blastphemy Production AS er stolt av å kunne presentere en omfattende Norges turné med to store stoltheter fra vårt eget land; Susperia som vi alle kjenner og det nye solo prosjektet til en av norges mest profilerte metal musikere, ICS Vortex. Nå er også prog bandet Rendezvous Point klar som support for hele turneen. Bandet består av ISC Vortex medlemmer inkl Baard Kolstad som også spiller trommer i Borknagar. Han er også kjent for mange gjennom Norske Talenter.

Susperia

Susperia er et thrash/death metal band fra østlandet. Bandet startet opp i 1999 og har med samme besetning holdt sammen siden. Bandet består av medlemmer som tidligere har vært og er involvert i andre band som Dimmu Borgir, Satyricon, Sarke og Chrome Division. Bandet har gitt ut 5 fullengdere og 2 ep’er. Mange har også kanskje fått med seg deres Grand Prix deltakelse i 2011. Susperia reiser nå Norge rundt for å lage show som bare Susperia kan, og de har ryktet på seg til å være et av de beste live bandene Norge har å tilby. Susperia kommer med nytt album rundt årsskifte.

Susperias hjemmeside

ICS Vortex

ICS Vortex har siden sin debut på den internasjonale metal scene med det norske avantgarde black metal bandet Borknagar i 1998, vært en av de mest profilerte ekstrem metal personlighetene. Den «6’66ft» høye vikingen har i 10 år vært clean vokalist og bassist i Dimmu Borgir og har gitt ut 15 album i forskjellige sjangre innenfor metal og har gjort verdensomspennende turneer over lang tid med flere band. Nå har ICS Vortex gitt ut sitt debut album «Storm Seeker», signert en verdensomfattende platekontrakt med Century Media, skaffet fast lineup og bruker sin erfaring fra Dimmu Borgir, i tillegg til sine andre legendariske band hvor han fortsatt er aktiv, (Borknagar, Arcturus og Lamented Souls) for å vise norske scener hva de er god for. ICS Vortex er å se på scener i hele landet i november, desember og januar.

ICS Vortex hjemmeside

Rendezvous Point

Rendezvous Point er et melodisk, progressivt metalband med inspirasjon fra blant annet Dream Theater, Rush, Meshuggah, 22 og mye variert som som strekker seg i prog-sjangeren. De startet for bare 2 år siden i Kristiansand, men ferdighetene til denne gjengen gjør at du aldri hadde gjettet deres unge alder. Bandet består av 5 musikkstudenter fra UiA og når denne gjengen en dag legger fra seg skolebøkene tror jeg vi kan vente å høre masse fra Rendevouz Point på det norske og internasjonale musikkmarked!

Rendezvous Point på YouTube
Rendezvous Point på Facebook

ID: 18 år

Billetter selges i billettluken på Chateau Neuf eller på Billettservice.