Guns
guns er en 24 år gammel sangerinne som med sine to singler, «Ricochet» og «I Know Excatly How It Feels», har blitt rost av kritikere og internasjonale blogger.
Hun debuterte med låten ’Ricochet’ på Soundcloud, noe den store bloggen Blah Blah Blah Science raskt plukket opp, og flere blogger fulgte etter med ros for hennes drømmende indiepop-univers.
Guns har med nysgjerrighet og inspirasjon fra bl.a. Kate Bush, Blood Orange, David Lynch og ABBA skapt et inspirerende og drømmende indiepop-sound.
Hun har jobbet med dyktige musikere som Michael Møller og Anders Bach Pedersen (Ice Cream Cathedral), og hun har flere ganger varmet opp for Choir Of Young Believers.
Guns er en artist med styrke og potensial, som musikkbransjen har tatt imot med åpne armer. Det er ingen tvil om at vi kommer til å høre mye mer til dette unge talentet!

https://soundcloud.com/gunsmusicofficial

Youth
youth er en ny og spennende pop-gruppe bestående av Helene Svaland og Jim Bergsted.
Låtskriver-duoen er både inspirerte av superstjerner som Ellie Goulding, og indie-band som Foster The People, og ender følgelig opp med et musikalsk produkt som kan plasseres et sted i midten.
Det er energisk, skittent, inspirert og polert. Duoen ble hedret som Ukas Urørt før jul, og singelen «All Night» ble også spillelistet på Nrk P3.
https://soundcloud.com/diamond-club/youth-all-night

ID: 18 år / medlemsbevis må fremvises for medlemsbillett