Trioen i High Priest of Saturn serverer et koldtbord av psykedelisk doom inspirert av klassiske stonerband og 60- og 70-talls psykedelisk rock. Nå er de endelig klar med debutplata, «High Priest of Saturn», hvor de har med seg Ole Kristian Malmedal på sexy vintageorgel som blender og kverner seg deilig inn med de svevende seige riffene.

High Priest of Saturns debut-full-lengder er en slags tur, skogstur om du vil. Ikke bare viderefører de låtene som tilbys av deres demo fra 2011 (i enda tyngre og mer hypnotiserende versjoner), albumet driver også trioen i retning Sleep og Acid King, mot tåka, skogen og videre.

Dette blir sabla bra greier, så du skal ha en ulovlig dårlig unnskyldning for ikke å ta turen. Og ta med deg de over gjennomsnittet feite kompisene dine da, så sees vi!

High Priest of Saturn er:
Merethe Heggset – Bass Guitar and Voice
Martin Sivertsen – Guitar
Andreas Hagen – Guitar and Drums

Facebook
Bandcamp

WARP RIDERS
Warp Riders spiller stein rock ‘n roll med inspill av grisete blues og psychedelia alá Kyuss, Howlin Wolf, Dead Meadow og Jimi Hendrix.

De startet for 2 år siden og har siden den gang gitt ut en debutt 7″, vært på Norges-tour med Bits Between og gjort en haug med konserter.
Sjekkes enkelt ut på Facebook eller Urørt:

Facebook
NRK Urørt

Billetter kjøpes i billettluken på Chateau Neuf
Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund HER