JISHIN

Dette Oslo-baserte bandprosjektet vokste fram fra et ønske om å spille mørk, hardtslående, tung, fengende, melodisk, rytmisk, atmosfærisk og frysningsfremkallende metal. Ideèn bak prosjektet fikk sin spede begynnelse i 2006, og har siden da vokst seg frem til å bli det 5-hodede soniske monsteret det er idag.

Bandet har operert i stillhet rett under radaren til den menige metall-mann, men er nå klare til å detonere en bombe av et album rett i skallen på enhver lytter av tung musikk.

JISHIN er et japansk ord som betyr jordskjelv. Dette er toneangivende for musikken og soundet. Følelsen av noe stort og grandiost. Noe som buldrer og beveger, både fysisk og psykisk. Noe solid som braser sammen med full tyngde.

Bandets første utgivelse er klar, spilt inn hos Børge Finstad i Toproom Studio og mikset og mastret av Marius Strand. 11 hardtslående låter som gir musikkelskere en første smak av JISHIN. Dette er bare begynnelsen…

Gjør deg klar til å få kraniet knust til galaksestøv av Jishin’s vakre musikalske knyttnever.

Jishins Soundcloud

SERENITY TRACE
Disse karene trenger ingen introduksjon da de er som veteraner å regne og de smelter alltid ansikter og knuser øreganger!
Sjekk dem ut på Soundcloud!

Serenity Traces Soundcloud

Billetter kjøpes i billettluken på Chateau Neuf
Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund HER