LOVELOVELOVE

For ganske nøyaktig ett år siden ble LOVELOVELOVE grunnlagt av medlemmer fra blant annet Aristillus, Dråpe og Receptionist. Det tok ikke lang tid før de var på alles lepper.

I august slapp de deres første utgivelse, en deilig shoegazy/postrockish liten sak kalt «Your Heart Stops With the Beat EP» produsert av Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, The Lionheart Brothers). Tre uker etter deres første konsert på Hulen i Bergen ble de plukket ut som support for Omar Rodriguez (The Mars Volta), og bandet har også varmet opp for Sondre Lerche.

De har mottatt gode anmeldelser for EP’en «Your Hear Stops With The Beat» fra flere hold, 8/10 fra Ny Musikk Hver Dag blant annet. Debutplaten slippes på Kakao Musikk, høsten 2013!

Bandcamp
Facebook

IAMPSYENCEFICTION

Er det musikalske aliaset til Aleksander Johansen og Fredrik Karlsen. I et lekent sonisk lydlandskap leverer de mørketidsfortellinger fulle av peter pan-komplekser og nostalgisk dagdrømmeri.

Det siste året har iampsyencefiction i tillegg til å gi ut en kassett på Siste Sukk gjort et tjuetalls konserter, blant annet som oppvarming for Therese Aune og for Morten Myklebust på deres konserter i Oslo og på Tiger og Nymusikkhverdag.no sin klubb ukjent.

Bandet har blitt kåret til Ukens Urørt på NRK P3, fått utropt årets tredje mest spennende norske plate etter seg av Ny Musikk Hver Dag og nevnes fra fler hold når Oslobookere og hovedstadsmusikere uttaler seg om hva som bobler i Tigerstaden.

De fisker i skrivende stund etter selskap til å gi ut en 10″ som co-produseres av Sjur Lyseid (Mozano/Little Hands Of Asphalt) og Nils Martin Larsen (Lama).

Bandcamp
Facebook
Siste Sukk

Billetter selges i døren på Chateau Neuf!
Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund på https://studentersamfundet.no/bli-medlem/.

Billetter kjøpes i billettluken på Chateau Neuf
Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund HER