MaVe spiller på Klubbscenen 13.november!

MaVe, alias Marita Vestad, lager mørke, men catchy elektroniske tunes. Hun er opprinnelig fra Ringebu i Gudbrandsdalen, har bodd i England og studert musikk ved Liverpool Institute Of performing Arts i 4 år og har nå flyttet tilbake til Norge for å fortsette sin musikk karriere.

I Februar 2014 slapp hun første låt og påfølgende musikkvideo til singelen “I Sleep Alone”, som ble anbefalt av P3 Urørt og blant annet ble brukt som soundtrack i en teaser for Prefall Vintage Clothing. I juli 2014 ble singelen “Monster” sluppet. På 730.no ble hun omtalt som “Monsteret fra Gudbrandsdalen” (på en positiv måte). 2014 ble avsluttet med låta ”Feed My Hunger” med påfølgende mørk musikk video og bare en måned senere på Valentines Day slapp MaVe sin seneste singel og musikk video ”Unforgettable Love”, med eksklusiv premiere på 730.no i 2015.

MaVe har de 2 siste årene spilt seg opp på livescenen i Liverpool og Norge, og varmet blant annet opp for BigBang og Valkyrien Allstars på en av konsertene på deres Norgesturné sommeren 2014. Hun har også varmet opp for artister som Amber Run i Liverpool og den franske elektronika artisten Owlle i Januar med ett fullstappet lokale i London (Sebright Arms). Rett før MaVe flyttet tilbake til Norge spilte hun på The100Club i London. Hun har også spilt pā Musikkfest Oslo 2015 (Pilestredet), Bekkefare Musikkfestival i Re og diverse scener rundt omkring i Norge.

Iløpet av sommeren 2015 har MaVe jobbet med sitt største prosjekt hittil, debut EP’en ”Overload”. Denne består av 5 låter, produsert sammen med Are Næsset.