Phone Joan

Debutalbumet «The Early Sounds of Joan» fra 2010 er der historien om Joan introduseres. Plata er i stor grad inspirert av tung 70-talls rock, med gitaren til Rikard Haugen og vokalen til Carina Moen som sin signatur. Det er seigt og tungt, og det låter stort. Bandet er tydelig inspirert av gamle helter som Led Zeppelin, men også nyere helter som White Stripes.

Andreplata, «+4791799466», er tittelen på det vanskelige andrealbumet, som ble sluppet 14. mars 2012. På dette albumet henter Phone Joan det beste fra fire tiår. Den tunge og eksperimentelle progrocken fra 70-tallet, den pompøse storheten fra 80-tallet, aggressiviteten fra 90-tallsrocken og den nyskapende nedstrippa rocken fra 2000-tallet.

For tiden er de i studio med sitt tredje album, og vi håper naturligvis vi får presentert noen av disse låtene!

Annette Gil

Mange har de siste årene utropt Annette Gil’s karismatiske stemme til norsk rocks tøffeste kvinnestemme. I februar kommer hun ut med sin debutplate, «Desert Disco»! Musikken beskrives best som ørkendisco der discobeats møter støvete twanggitarer, og oaser av åttitallets kuleste synther river deg med ut i hemningsløs dans.

Vi ser frem til en sinnsvakt feit kveld!

Billetter kjøpes i billettluken på Chateau Neuf
Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund HER