Scornful
Scornful er et Trondheimsbasert band som spiller tung metal som beskrives som dyster og stemningsfull. Mye av inspirasjonen hentes fra band som Gojira, Converge, og Mastodon. I 2011 bestemte bandet seg for å satse for fullt på musikken og ga ut sin debut-EP «Waiting». (Kan høres her: http://open.spotify.com/track/6KmXGxd0vG0sArEmBwo5IR) EP-en resulterte blant annet i spilling på Trondheim Calling, anbefalte låter på urørt, og listing på Pyros kåring over de mest lovende bandene i 2011.

The official music video from Scornful performing «Black Clouds» Directed by Ole Ekker: http://www.youtube.com/watch?v=1Z5cV0aUs0A

http://www.nrk.no/urort/Artist/scornful/default.aspx
http://www.facebook.com/scornful
http://www.myspace.com/scornfulnamsos

The Meyer
The Meyer er en trio med trommer, gitar og baritongitar. Bassen har blitt kasta på dør til fordel for sin undervurderte lillebror. Gitaristene som tidligere spilte i Igelkott har fått med seg trommisen fra Nude Pube Banglers og Bob Haley. Sånt blir det rock av. Medlemmene startet samarbeidet høsten 2011, og bandet så dagens lys med sin debutkonsert på Last Train våren 2012. Bandet presenterer seg selv med to låter; Listen Up og Going Places. Spilt inn, mikset og mastret av Rune Elli i hans studio i Lodalen, Oslo, årsskifte 2011/2012.
http://www.nrk.no/urort/Artist/themeyer/default.aspx
http://www.facebook.com/TheMeyerface?ref=ts&fref=ts
Billetter selges i billettluken på Chateau Neuf.
Dørene åpner kl. 21:00
CC: 70,-/50,- (medlem)
ID: 18
Scene: Klubbscenen