SHOT AT DAWN

Det norske melodiske metallbeistet kjent som SHOT AT DAWN ble mutert inn i verden i 2005. Med friskt blod i rekkene nå er de sterkere og tyngre enn noensinne. Dette femhodete monsteret er klare for å dominere verden en scene av gangen. Ved å rafinere sounden og imaget som de etablerte med debutalbumet «Sic Vic Pacum Para Bellum» har deres nye oppfordring til brutalitet fått det passende navnet «White Trash Metal Brigade». Responsen har vært enstemmig positiv fra kritikere, noe som har gitt høye scores i alle anmeldelser. Releasekonserten for albumet ble gitt en 9/10 av Metal Hammer Norway.

Som liveband er SHOT AT DAWN noe som setter sine preg på deg. Med supportjobber for internasjonalt anerkjente storheter (Black Dahlia Murder, Sepultura, Suicidal Tendencies, etc) og et pent antall store konserter på egenhånd har de bevist seg som en av de mest underholdende og brutale aktørene i bransjen. Forvent blodsprut, eller i det minste ølsøl.

Ikle deg thrashvesten din, Exodusskjorta og High Five-capen din og bli med White Trash Metal Brigaden. Nå!

High Five!

Shot At Dawn’s Nettside
Shot At Dawn’s Facebook
Shot At Dawn på Twitter

DEAD TROOPER

«Dead Trooper – one of Infernos highlights!» – Scanbike. «Cynicist is simply awesome from a to z!» 6/6 – Scream Magazine Norway

Dead Trooper’s Facebook
Dead Trooper’s Nettside
Dead Trooper på YouTube

HALCYON DAYS

«En het vårkveld i 2009 steg 5 svette karer inn i et øvingslokale i Oslo. Halcyon Days ble unnfanget. Med et kollektivt ønske om å lage hardtslående, rask og ansikts-smeltende metal med en god dæsj melodi, har disse 5 gutta nå utvikla et beist som ikke lar seg temme. I løpet av 2012 har de vært i studio og spilt inn en 4-track EP som slippes mot slutten av året, og med gitarriff som er tightere enn en gjennomsnittlig sfinkter, en agressivitet som ingen selvhjelps-bok kan kurere og et bøttelass med overflødig ansiktshår, er Halcyon Days klare til å levere en konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av.»

Halycon Days’ Facebook
Halycon Day’s Urørt side

Photo: Steffen Stebbing

Billetter kjøpes i billettluken på Chateau Neuf
Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund HER