Betong har gleden av enda en gang å presentere musikerne Lislegaard og Skretteberg, men denne gang både solo og sammen! På året som har gått siden sist har de utviklet sitt felles prosjekt, og presenterer dette under et eget navn: This Kind of Music.

This Kind of Music baserer seg på møtet mellom Kristoffer Lislegaard, Espen skretteberg, samt ulike gjestemusikere og lyd-/multimediakunstnere. På denne måten er This Kind Of Music et band med en stadig skiftende besetning. De spiller improvisert elektronisk musikk der målet er å finne en god balanse mellom konstant skiftende musikk og å samtidig kunne ha et gjenkjennelig sound. This Kind Of Music er i så måte en kombinasjon av ren improvisasjon og felles estetiske verdier.

http://thiskindofmusic.tumblr.com/
http://www.facebook.com/thiskindofmusic1

Espen Skretteberg spiller gitar, og bruker elektroniske effektpedaler for å prøve å presse grensene for hvordan en gitar kan høres ut, og hvilken rolle den kan ha i samspillet. Med bandene Alion og Emily, samt som soloartist og bandleder, hopper han mellom Indierock, fengende pop, og improviserte lydlandskaper og støy.

Kristoffer Lislegaard er en musiker, produsent, remixer og videokunster fra Oslo. Han spiller i duoen Sgrow som er ute med sin debut-ep mars 2013. Som soloartist holder han på med improvisert musikk bestående av ambiente klanger, ferske feltopptak og shoegazeinspirert barytongitarspill igjennom en flightcase full av elektronik.

http://kristofferlislegaard.com/

Billetter kjøpes i billettluken på Chateau Neuf
Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund HER