Pungrock & Mammut Booking presenterer: UFOMAMMUT (IT) + supp.: I.C.O (IT)

Da er ventetiden over, og den litt tomme følelsen du har gått med i magen din siden ifjor høst kan endelig slippe taket: Ufomammut er tilbake! Dette trehodete italienske monsteret har siden sin fantastiske konsert på blitz i fjor gitt ut LP’en ORO – en mastodont av en skive utgitt på Neurot Recordings (selskapet til Steve Von Till i Neurosis) – og det er i denne forbindelse de gjester Betong 13. oktober. For den uinnvidde: dette er den tyngste og mest besnærende musikalske reisen du kan foreta deg dette året! med sine blytunge, rørforsterkede riff velter de over deg med mørkets hastighet og drar deg med inn i en blodrød, psykedelisk verden der tiden stopper opp og det eneste du legger merke til foruten Ufomammut er den evigvarende gynginga i knær, hofte og hode – i tillegg til en og annen slurk med øl for å kjøle og fordøye inntrykkene. Som du atpåtil kan ha problemer med å svelge fordi du ikke klarer å tørke vekk smilet. De har ymtet frampå at de skal spille hele ORO – hvilket er formidabelt med tanke på at den er utgitt på to LP’er. Forvent isåfall muligheten for at du må gå hjem fra majorstua denne oktobernatta – i godt følge med alle de andre ny- og gammelfrelste ufomammut-fansene. En komplett kveld!
Spotify: http://open.spotify.com/artist/105vC0oJ985P5G3g36EosL

ICO(Incoming Cerebral Overdrive) er et annet monument fra den italienske landsbygda. De har siden starten av 2000 gitt ut fire LP’er, hvorav de to siste er utgitt på Supernatural Cat – Ufomammuts opprinnelige selskap. De er tydeligvis født og oppvokst i den samme mørke kjelleren, for de passer som hånd i hanske til denne kvelden: ICO kommer til å rase over deg som en hissig ufomammut – muligens litt mindre i størrelse men med et raskere tempo og en energi som kan ta pusten fra selv den mest hardbarka konsertgjenger.
Spotify: http://open.spotify.com/artist/6cAMSyFnTzlj7jOhrvIUOA

Vi ønsker deg hjertelig velkommen, og lar Ufomammut selv oppsummere følelsen du mest sannsynlig kommer til å sitte igjen med etter denne kvelden:

«Oro is like an alchemic laboratory in which substances are flowing, dividing and blending themselves in ten increments from the alembics and stills, culminating into the creation of gold.»

Hombre Malo griper tak i deg fra første tunge akkord og drar deg med inn i sin møkkete, psykedeliske steinkjeller der alt er lov og ingenting er hverken for tungt eller for langt ute. Med utgangspunkt i Oslo og bakgrunn fra band som Sons of Saturn har de gitt ut en LP -Extacy of Devastation – samt en rekke splitt EP’er, de har turnert land og strand rundt og opparbeidet seg et solid rykte som et tungt, tøft og svært likandes liveband. En verdig oppvarmer for Ufomammut!

Billetter selges på Tigernet (http://www.tigernet.no/shop/release.php?code=136042) og i billettluken på Chateau Neuf

Dørene åpner kl. 20:00
CC: 120,-/100,-
ID: 18
Scene: Betong

Bli medlem av Det Norske Studentersamfund – billigere mat og drikke – billigere konserter og arrangement! BLI MEDLEM