LØRDAG 27. APRIL | 21:00 | CC: 90,-/60,- (medlem)

27. april bringes Balkan inn på Betong. Wordly Savages gir deg Storbritannia og Serbias fresheste Gypsy Punk, og den gale mannen DJ Gypsy Viking får deg til å hoppe og danse til Balkan beats.

WORDLY SAVAGES:
Et band i den sanne trans-nasjonale Gypsy Punk tradisjon, dels øst-europeisk, vest-europeisk og nord-amerikansk. Wordly Savages har vært et urbant og internasjonalt band helt fra begynnelsen. Bandet vokste opp i Toronto, Canada og London, England, og modnet da de turnerte rundt i Europa.

2012 har hittil vært deres beste år, med over 85 spilte show og bookinger, som inkluderer noen av Londons beste arenaer (Hootananny’s, Jamboree, Passing Clouds), og Storbritanias kuleste festivaler (Secret Garden, Bestival, Sunrise). Wordly Savages har turnert i byer og på arenaer overalt mellom England og Serbia, og fått konsertpublikumet til å danse og skrike av lykke.

2013 ser ut til å bli et enda bedre år, med turneplaner allerede fastsatt i Storbritannia, Skandinavia og Europa. Med seg i bagasjen har de også deres rykende ferske album MARCH TOWARDS THE MADNESS, som ble sluppet 20.mars.

Hjemmeside
Facebook

DJ GYPSY VIKING:
Fra Toronto, Canada kommer en varm blanding slavisk, tysk og keltisk blod: DJ Gypsy Viking. Han er nå basert i London, England, og er lederen av Ethno-punk bandet Wordly Savages. Erik aka DJ Gypsy Viking leverer en blanding av Balkan Beat, Gypsy Punk, og tradisjonelle østeuropeiske toner.

Når han spiller fokuserer Erik først og fremst på de følelsesmessige egenskapene i sangene han velger, og dette bygger opp en dynamisk og sinnsyk energi som får publikum til å hoppe og skrike.

DJ Gypsy Viking har gjort over 70 spillejobber i mer enn 13 land, og tatt publikum med på en uforutsigbar og vill reise gjennom opptredener på flere festivaler og andre arenaer.

Billetter kjøpes i billettluken på Chateau Neuf
Du kan kjøpe medlemsskap i Det Norske Studentersamfund HER